Stiri Juniori U20 Masculin

Lucian Țibîrnă: ”Nu ne așteptăm la multe victorii, însă sperăm să acumulăm experiență!”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
15.03.2013

lucian tibirnaLucian Țibîrnă, component al echipei de L2M a LPS Focșani, echipă calificată la Turneul semifinal al Ligii a II-a masculin, consideră seria în care echipa sa a fost repartizată ca fiind una dificilă, dar spune că va face tot posibilul pentru a obține cât mai multe victorii.

Va fi un turneu dificil, însă noi vom da totul pentru a ne califica mai departe. Fiind o echipă mult mai tânără decât adversarii noștrii, nu ne așteptăm la multe victorii însă sperăm să acumulăm experiență ce ne va fi de folos mai tarziu. Sunt sigur că vom întâlni adversari cu o experiență mult mai mare decât noi, dar asta nu înseamnă că nu vom face tot posibilul pentru a câștiga. De asemenea, sper să fim la înălțimea așteptărilor antrenorului nostru, Mihai Petruț, care își pune toate speranțele în noi. Încă un motiv pentru a da totul pe teren. În ceea ce privește calificare la turneul semifinal, pot spune că am profitat de retragerea a două formații din campionat usurându-ne munca pentru calificarea la turneul semifinal, astfel încât am obținut calificarea cu o singură victorie, a spus fratele pivotului de la CSM Oradea, în exclusivitatea, pentru TotalBaschet.ro.

LPS Focșani a fost repartizată în Seria a IIa a Turneelor semifinale, alături de Dinamo București, BC Timba Timișoara și BC Mureș Tg. Mureș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!