Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lukoil Academic Sofia trece de BCM U Pitești

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
20.09.2014

Într-un meci din cadrul Cupei Steaua, Lukoil Academic a învins-o pe BCM U Pitești cu scorul de 95-88. Bulgarii au început bine partida, câștigând primul sfert cu 27-13, însă piteștenii au revenit în următoarele 10 minute, adjudecând secvența secundă cu 16-25. Odată cu revenirea de la vestiare, sportivii antrenați de Hristu Șapera au continuat forma bună și au câștigat și sfertul trei cu 20-24, însă ultima parte a meciului a aparținut celor de la Lukoil Academic, care au reușit să se impună grație unui parțial de 32-26 în ultimele 10 minute de joc.

Pentru bulgari, Terry Smith a avut 23 de puncte, 6 recuperări și 12 pase decisive, Charles Thomas a totalizat 15 puncte și 2 recuperări, iar Kris Minkov a adăugat 13 puncte.

În replică, Marko Sutalo a terminat meciul cu 20 puncte și 2 pase decisive. Pentru BCM U, Ronald Ross și Stevan Milosevic au mai adăugat câte 19, respectiv 10 puncte.

Mâine, de la ora 17:00, în direct la Digi Sport, Piteștiul se va duela cu Steaua CSM EximBank.

De notat ca în primul meci al turneului, steliștii au trecut de Lukoil cu scorul 85-80.

*foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!