Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Lungu: „Sperăm ca venirea lui Kandic să fie un suflu nou la echipă”

Noémi Csiki

Noémi Csiki
21.02.2013


La conferința de presă la care Damjan Kandic a fost prezentat oficial ca și jucătorul echipei BC Mureș, președintele clubului, Cornel Lungu a urat bun venit muntenegreanului.

Aș vrea să-i urez bun venit, vă rog să-l „adoptați” foarte rapid, nu avem timp foarte mult de acomodări, campionatul este foarte rapid și urmează o serie de meciuri de foc.

Referitor la situația creată prin faptul că Damjan Kandic este al șaptelea străin în lotul mureșean, Lungu a declarat:

 În acest moment BC Mureș are şapte  jucători străini în lotul echipei. Acest lucru nu înseamnă că vreun jucător va pleca de la echipă, absolut toți vor participa în continuare la antrenamente și la meciurile la care vor avea loc și în funcție de necesitățile echipei pentru adversarul cu care vom juca, antrenorul va lua hotărârea care dintre cei şapte va sta pe bancă.

Președintele a vorbit despre semnificația venirii lui Kandic:

Sperăm ca venirea lui Kandic să fie un suflu nou la echipă, să fie un nou început pentru ultimele meciuri din campionatul regulat și pentru playoff, și să ajute în momentul acesta și concurența pe postul lui și tot ce înseamnă lupta sub panou, și mai ales aportul de puncte de pe poziția 4 în care noi am fost deficitari în ultima perioadă, și prin accidentarea lui Jucan am pierdut mult și în apărare pe poziția 4.
Faptul că o să fim într-adevăr o echipă o să se vadă în meciurile următoare, câteva meciuri importante, așa cum știți.

La conferința de presă, au mai fost prezenți antrenorul Srecko Sekulovic, noua achiziție Damjan Kandic, și jucătorul echipei, Brako Cuic.

1 comentariu la aceasta stire:
  • balaci :

    are dreptate
    crainicul nostru e un gabi safta penibil.scuze mureseni

    cu 11 ani în urmă (21.02.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!