Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Lupta pentru play-off cu două etape rămase de disputat

Ciprian Petcuț

Ciprian Petcuț
20.03.2013

Două etape au mai rămas de disputat din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet feminin. Situația echipelor calificante în play-off este aproape rezolvată.

Odată cu victoria lui Târgoviște obținuță pe terenul echipei din Satu Mare, s-a clarificat în mare măsură campioana sezonului regulat, târgoviștencele având nevoie de o victorie din ultimele 2 partide pentru a beneficia de avantajul terenului propriu pe întreg play-offul.

Dacă în partea de sus a clasamentului lucrurile sunt rezolvate, același lucru putem spune și pentru ultimele pozitii ce aduc calificarea în cele mai bune 8 echipe. BCM Danzio Timișoara a obținut calificarea matematic chiar dacă au pierdut disputa de la Arad din etapa trecută și pot pierde ambele partide rămase, bănățencele având avantajul meciurilor directe cu contracanditatele, Olimpia Brașov și CSM București Sportul.

Lupta pentru ultimul loc calificant în play-off se duce între Brașov și Sportul Studențesc. Ambele formații au câte 35 de puncte acumulate, dar studentele cu un joc în minus disputat. Bucureștenele au nevoie de un succes din ultimele 2 partide rămase pentru a se califica în play-offul Ligii Naționale de baschet feminin.

Programul celor două echipe ce luptă pentru calificarea în play-off:

Et   CSM Buc. Sportul   Olimpia Brașov
29   la Alexandria   la Timișoara
30   vs Cluj   stă

foto: cosmin-dan.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!