Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Măsuri sporite de securitate la meciul dintre Universitatea și Sepsi SIC

Paul Olar

Paul Olar
28.10.2016

Derby-ul etapei la baschet feminin are loc la Cluj-Napoca, acolo unde Universitatea primește vizita campioanei ACS Sepsi SIC. Întrucât gruparea de pe malul Someșului a investit serios în această vară, meciul se anunță mult mai interesant decât în anii precedenți.

Din informațiile existente în presă, ACS Sepsi SIC va fi însoțită la Cluj-Napoca de o galerie formată din peste 100 de persoane. Drept urmare, firma care asigură paza la meciurile de baschet ale Universității va avea efectiv sporit în această seară.

“Dacă sala va fi plină, va fi în favoarea noastră, nu a lor. Noi jucăm mereu cu sala plină acasă, la noi se simte presiunea tot timpul şi eu zic că o să fie în avantajul nostru dacă mâine sala va fi plină. Noi vrem să jucăm baschet mâine, să jucăm fair-play şi dacă vor fi suporteri care vin pentru alte treburi la sală, altele decât să-şi încurajeze echipa, mai bine să nu vină. Dacă vor să vină ca să-şi susţină echipa, atunci o să fiu mulţumit şi chiar îi rog să vină în număr mare. O să avem şi noi o galerie, vor veni şi de la Sfântu Gheorghe, dar şi de la Cluj, care sunt studenţi acolo, vor fi cel puţin 100”, a declarat Istvan Rusz, managerul lui Sepsi, pentru cjsport.ro.

Pe de altă parte, la meci și-a anunțat prezența și galeria lui „U”, iar unul dintre suporteri va face chiar angajarea.

“Elevu’ merită cu prisosință această onoare. Va fi primul dintr-o serie de fani ai baschetului feminin alb-negru. Ne dorim ca, prin această idee, să contribuim la reînchegarea galeriei universitare, arătându-le din partea noastră respectul pe care îl merită. Povestea U poate fi spusă în multe feluri, dar este important să o păstrăm cu toții vie”, au transmis oficialii Universității, prin vocea lui Liviu Alexa, directorul executiv al echipei.

Duelul dintre Universitatea Cluj-Napoca și ACS Sepsi SIC are loc în această seară, cu începere de la ora 18:30.

*Foto: Szigyarto Szabolcs/Crow Security

1 comentariu la aceasta stire:
  • Vander :

    Mare tam-tam
    Mare tam-tam pentru nimic... Suporterii de la Sepsi nu se duc la meci sa se bata, ci isi incurajeaza echipa de la inceput pana la sfarsitul partidei. Oare pentru cine s-a sporit efectivul stewarzilor? Pentru suporterii gazda???

    cu 7 ani în urmă (28.10.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!