Stiri

MZT Skopje câștigă jocul contra lui Inter Bratislava din cadrul Memorialului "Antonio Alexe"

Dan Oancia

Dan Oancia
12.09.2015

Ediția din 2015 a turneului memorial Antonio Alexe a început ieri. În cadrul competiție în care iau parte 4 echipe din patru țări diferite, CSM-U Oradea a cedat în primul joc disputat. Împotriva maghiarilor de la Albacomp Szekesfehervar rezultatul a fost de 81-97. În celălatl joc dintre macedonienii de la MZT Skopje și Inter Bratislava, câștigători au fost cei din capitala Macedoniei, scor 83-67.

MZT Skopje a dominat partida da capo al fine. Primul sfert l-au tranșat la șapte puncte diferență, 22-15, ca până la pauza mare să urce ecartul la 11 puncte, câștigând sfertul secund cu 24-20, scorul de la pauza mare fiind 46-35.

Singurul sfert câștigat de cel de la Inter Bratislava a fost al treilea, însă la doar un punct. Cu 10 puncte diferență înainte de finalul meciului, macedonienii au apăsat pedala de accelerație și au câștigat ultimul sfert cu 15-9, scor final 83-67.

Drenovac a fost cel mai bun marcator de la MZT, cu 17 puncte, alți patru macedonieni având peste 10 puncte marcate. Rancik, de la slovaci, a terminat cu 19 puncte.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!