Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Manigat și Lewis, nerăbdători să debuteze în LNBM alături de BC Timișoara

Radu Bărăian

Radu Bărăian
27.06.2014

Canadianul Jahenns Manigat și americanul Kelvin Lewis vor îmbrăca în sezonul competițional 2014-2015 echipamentul formației BC Timișoara. Cei doi baschetbaliști de peste ocean se declară încântați de faptul că au semnat cu bănățenii și sunt nerăbdători să debuteze în culorile alb-violet. 

„Sunt foarte fericit că am semnat cu BC Timișoara și voi avea o primă experiență în România. Din ceea ce am vorbit cu agentul meu și cu managerul general, simt că va fi un start perfect pentru cariera mea de jucător profesionist. La Creighton University, am evoluat cu și împotriva unor jucători foarte valoroși, iar asta sper să se întâmple și în România. Pentru sezonul 2014-2015, sper să joc bine, să continui să fiu un lider, așa cum s-a întâmplat la Creighton vreme de patru ani. Vreau să aduc la Timișoara spiritul colectiv, acela care pune echipa pe primul loc, ceea ce în SUA m-a ajutat să devin un baschetbalist bun și o persoană de succes. Sunt nerăbdător ca, la 30 iulie, să-mi întâlnesc coechipierii și să pornim pregătirile împreună”, a declarat canadianul Mangiat pentru site-ul oficial al BC Timișoara. 

„Mă bucur că am semnat pentru BC Timișoara. Clubul și antrenorul sunt o prezență constantă în lupta pentru primele locuri din clasament și sunt fericit că am posibilitatea să fac parte din noul proiect BC Timișoara. Nu știe prea multe despre România și campionatul său, dar sunt nerăbdător să acumulez informații. Am așteptări mari pentru noul sezon: vreau să-mi întâlnesc coechipierii și să ne apucăm de treabă pentru obiectivul nostru, acela de a fi cei mai buni”, a completat Lewis, fiind citat de sursa amintită mai sus. 

Mai multe informații despre Jahenns Manigat, respectiv despre Kelvin Lewis

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!