Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Manuel Rodriguez: „Echipa nu face acest pas să câștige meciurile”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
28.01.2018

Partida dintre CSU Alba Iulia și FCC ICIM Arad s-a încheiat cu victoria oaspetelor, 88-86, după coșul marcat de Poole în ultima secundă. Gazdele au revenit de la -11, aproape de jumătatea sfertului patru, au egalat de două ori în ultimele 20 de secunde, dar arădencele au plecat cu cele două puncte.

„A fost un meci strâns, dar ăsta e baschetul, într-o zi câștigi, într-o zi pierzi. Ambele echipe au jucat bine, cu diferența balansând la scor. Eram la două puncte în spate în ultimele 20 de secunde, am cerut timp de odihnă și am marcat. După următorul time-out am primit un coș la fel. Acesta e baschetul”, ne-a declarat la final antrenorul gazdelor, Manuel Rodriguez.

Acesta a avut probleme de efectiv în ultima lună.

„Pentru mine diferența este feeling-ul în echipă. Am avut probleme fizice după Crăciun, cu Fodor și Morrissette, mai multe jucătoare. La antrenamente am avut doar 7, 8 jucătoare, niciodată nu am jucat 5 la 5 în această perioadă. Este o problemă mentală după părerea mea pentru că am pierdut astăzi în ultima secundă, cu Cluj am pierdut în ultima secundă. Competitiv este bine, dar echipa nu face acest pas să câștige meciurile”, a adăugat antrenorul spaniol.

CSU Alba Iulia a jucat șase meciuri de la începutul anului, iar FCC ICIM Arad a avut doar trei partide.

„Da (au fost mai proaspete) și Arad a venit la Alba cu o energie pozitivă pentru că a început 0-6, zece jucătoare, mai bune cu Coker și Poole, sunt foarte pozitive acum pentru că au pierdut doar 2 meciuri în ultimele șase jocuri, au pierdut doar cu Satu Mare și Sfântu Gheorghe, echipele favorite. Pentru mine asta e situația, este o situație mentală”, a mai spus Manuel Rodriguez.

CSU Alba Iulia a încheiat meciurile din prima fază a campionatului și va juca următoarea partidă la Final 8-ul Cupei României, din perioada 22-25 februarie.

„Acum avem trei săptămâni libere. Trebuie să recuperăm jucătoarele cu probleme fizice și să îmbunătățim atacul și defensiva, singura soluție să câștigăm este să ne antrenăm zi de zi”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!