Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Jucătorii a două naționale sunt în grevă înaintea FIBA Basketball World Cup 2019

Jucătorii a două naționale sunt în grevă înaintea FIBA Basketball World Cup 2019

Jucătorii Venezuelei și ai Coastei de Fildeș, două naționale calificate la FIBA World Cup 2019, se află în grevă cu 15 zile rămase până la startul competiției organizate din China, așa cum prezintă presa internațională.

Componenții naționalei din Venezuela au decis să intre în grevă după ce nu au fost plătiți. În plus, sud americanii acuză faptul că nu beneficiază de medicamentația necesară și nici măcar de bandajele pe care le folosesc pentru a evita accidentările la gleznă. Relația dintre jucători și selecționerul Fernando Duro este una deteriorată iar baschetbaliștii nu sunt deloc de acord cu deciziile tehnicianului, atât cele din terenul cât și cele din afara lui.

Situația în sânul echipei naționale a Costei de Fildeș este una asemănătoare. Federația africană nu a plătit bonusurile către jucătoripentru calficarea la Campionatul Mondial din China. În lotul Coastei de Fildeș sunt trei jucători accidentați care nu și-au permis să plătească tratamentul adecvat.

Venezuela și Coasta de Fildeș fac parte din Grupa A a FIBA Basketball World Cup 2019. Din aceeași grupă mai fac parte Polonia și țara gazdă, China. Sud americanii debutează în competiție pe 31 august contra Polonia, în timp ce Coasta de Fildeș va întâlni China în ultimul meci al zilei inaugurale.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!