Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Sunt dezamăgit că echipa nu se bucură atât de mult de susținerea galeriei”

Paul Olar

Paul Olar
16.01.2015

U Banca Transilvania a pornit cu dreptul în noul an. Trupa clujeană a trecut de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 86-63, grație unei evoluții ce l-a mulțumit pe Marcel Țenter.

Tehnicianul s-a declarat satisfăcut de prestația elevilor săi, în special că Frank Turner a lăsat o impresie plăcută.

„Trebuie să câștigăm meciurile de acasă. În acest moment, ele sunt cruciale, nu avem voie să facem nicio greșeală. Mă bucur că băieții au înțeles și am profitat de perioada lungă fără meciuri oficiale, în care am putut să perfecționăm anumite lucruri. De asemenea, eu cred că influența în joc a noului fundaș s-a văzut și este îmbucurător că într-un timp scurt s-a acomodat cu jucătorii noștri și să îi pună în valoare.”

Întrebat despre posibilitatea legitimării pivotului Jonathan Jones, tehnicianul a precizat următoarele:

„Noi căutăm în continuare, mergem pe aceeași linie. Strategia noastră a fost aceea de a aduce un pivot tânăr, dar din păcate nu am găsit. Piața nu este întocmai cum ne-am dori și nu am găsit jucătorul cu profilul care ne trebuie. O să vedem dacă jucătorul adus, unul cu foarte multă experiență, intră în categoria celor de care avem nevoie sau nu.”

Țenter a mărturisit că U BT ar fi și mai puternică cu susținerea galeriei alb-negre.

„Sunt dezamăgit că echipa nu se bucură atât de mult de susținerea galeriei, deoarece fac parte din generația jucătorilor care au trăit clipe incredibile aici, alături de galeria noastră. Până la urmă, indiferent de motive, dragostea pentru baschet și echipa noastră ar trebui să rămână aceeași. Avem nevoie de suporteri. Rog pe toată lumea să lase puțin orgoliile la o parte, deoarece avem o echipă frumoasă. Aș vrea să ne bucurăm împreună de baschet. Clujul și-a creat o infrastructură extraordinară și noi sperăm să construim o echipă pe măsură.”

Referitor la deplasarea pe terenul lui CSM-U Oradea, selecționerul României a spus că își dorește un nou rezultat pozitiv.

„Ne așteaptă un meci greu la Oradea, dar noi ne vedem de drumul nostru și planurile noastre. Respectăm rezultatul lor, dar noi mergem acolo să câștigăm. “

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Orgolii, orgolii, orgolii, orgolii prostesti in care sunt implicate toate categoriile sociale de persoane! Desi este o vorba: "cel mai destept cedeaza primul"..... inca nu vrea nimeni sa cedeze!Poate demersurile lui Marcel Tenter vor fi si direct in fata responsabililor si nu doar in presa la adresa suporterilor!

    cu 9 ani în urmă (19.01.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    napoca
    mie sincer imi vine sa stau acasa mai nou, cand vad ce liniste e in sala

    cu 9 ani în urmă (19.01.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    ''U''
    eram la teatru! imi si era frica sa nu adoarma careva si sa pierdem meciul!

    cu 9 ani în urmă (19.01.2015)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      U BT
      Inseamna ca suntem un public elevat care stie sa se comporte ciilizat intr-o sala de teatru! Nu mai zic nimic pentru ca iar vine cineva sa ma opereze, boteze sau cine stie ce!

      cu 9 ani în urmă (20.01.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!