Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Am simțit spiritul Clujului în această seară”

Paul Olar

Paul Olar
17.01.2016

Într-o singură seară, U-Banca Transilvania a obținut două rezultate notabile. Pe lângă o victorie împotriva Stelei, ardelenii au izbutit să adune peste 5.000 de spectatori la o partidă, record în actuala stagiune.

Marcel Țenter se bucură de felul cum au decurs lucrurile sâmbătă seara, mărturisind că și viitoarea încleștare cu Steaua va fi crâncenă.

Domnule Țenter, sună bine o victorie în fața Stelei...

În primul rând, sună bine sunetul clujenilor în această sală. Am simțit spiritul Clujului în această seară. Am simțit că avem o echipă care poate să joace un baschet bun și mă bucur pentru victorie. Trebuie însă să fac un compliment Stelei, pentru că este infernal programul lor. Nu știu cine a mai jucat patru jocuri într-o săptămână și, totuși, au făcut față cu brio. A fost un meci angrenant, greu, și sper ca și miercuri să jucăm bine.

Cât de gravă este accidentarea lui Branko Jorovic?

Nu știm exact. Am încredere în fizioterapeuții mei că îl vor recupera până miercuri. După cum se vede, Jorovic poate schimba cursul unui joc și avem nevoie de el.

Este timp pentru refacere până miercuri?

Da, absolut. Dacă joci într-o cupă europeană, acesta este un ritm normal de joc. Trebuie să ne refacem și să jucăm la aceeași intensitate.

Credeți că va oferi Steaua o altă față?

Cred că vor fi mai proaspeți fizic și nu trebuie să cântărească jocul de azi prea mult. Trebuie să știm doar că ne-am făcut planul strategic, iar jocul de miecuri va fi acerb. Sper să avem concentrarea necesară să executăm ce ne propunem, astfel încât să fim clari în momentele decisive.

Este deja uitată plecarea lui Hargrove?

Nu este uitată, iar noi nu ne-am dorit să plece. S-a întâmplat, la fel cum se poate întâmpla în viața oricărei echipe. Avem tot respectul pentru Darius Hargrove, dar a fost decizia lui. Noi trebuie să ne vedem de drumul nostru. Indiferent de compoziția echipei, noi ne vom lupta întotdeauna să jucăm un baschet bun și să aducem trofee.

*Foto: u-bt.ro

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe danms :

    Mai tăiați...
    ...vreo 2500 din ăia 5000 și-atunci nu mai sunteți ...scuzați, dar penibili...

    cu 8 ani în urmă (17.01.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe MS:

      1000
      altu cu figuri in freza.numai 100 au fost.sa te linistesti.

      cu 8 ani în urmă (17.01.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca tutz_44 :

    Sala
    Sala are 7.500 de locuri. Au fost in sala 5000 mai mult ca sigur.tribunele erau pline, mai putin in spatele cosurilor. Dar si acolo erau destui.

    cu 8 ani în urmă (17.01.2016)
    • U BT Cluj-Napoca ydesh_apu:

      spectatori si sala
      Eu as fi mai moderat in aprecieri. Erau multe tribune ocupate, dar nu pline, cu spectatori imprastiati pe toata suprafata lor. Apreciez ca daca totusi ar fi jucat in sala veche, ea ar fi fost arhiplina si cu spectatori care nu ar mai fi putut intra. Au fost si multi copii si elevi, lucru de apreciat. Cum ar trebui numarati? De ce la noi nu e posibia numararea pe baza biletelor? E neplacut insa cu organizarea spatiilor de distribuire a bauturilor. Comunist. Sau incredintat pe prietenii? De ce e numai o firma? Zeci de clienti asteapta enervati la 2-3 puncte de servire unde cate 2 persoane tinere, plictisite si acre servesc cu iuteala melcului la cate o masa improvizata. Unii sar peste rand ceea ce creeaza si mai mult scandal. Daca perseverezi sa cumperi o apa (la pret f. ridicat fata de nivelul de satisfactie conferit de modul de servire si asteptarea la coada), pierzi o repriza de meci. Ceva e putred legat de comertul organizat acolo si de veniturile care le-ar putea aduce acesata sala, care ar putea fi mult mai bine pusa in valoare.

      cu 8 ani în urmă (17.01.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe MS:

      peste 5000
      apu, e o evidenta si cifra s-a dat dupa biletele si abonamentele vandute.chiar au fost peste 5000 no problem.

      cu 8 ani în urmă (17.01.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    ARM
    nu mai vorbi fara sa sti in primul rand si accepta ca sunt persoane cu parerri diferite iar daca esti spectator atunci fi un spectator, nu m-am pus sa jignesc pe nimeni aici, si legat de acea minge ar trebui sa sti ca este si confirmarea incare se spune ca mingea a fost pusa in brate la cineva care intamplator este prieten cu mine, si ca am vrut sa ii dauu mingea lui Moris nimeni nu stie asta , doar ca el a spus una si a doua zi a spus altceva de asta am ales sa o vand, iar daca m-ai cunoaste atunci ai sti din ce motive. Invata sa fi om, nu sa jignesti, si legat de acel indolent a marcat in 2 meciuri 39 de puncte , dedu tu din asta ceva care are un inteles. si felicit echipa pentru meciul jucat de sambata

    cu 8 ani în urmă (18.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!