Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Era obligatoriu să ne impunem”

Paul Olar

Paul Olar
07.02.2016

U-Banca Transilvania s-a întrebuințat serios în duelul cu Phoenix Galați de sâmbătă seara. Ardelenii s-au impus cu scorul de 87-73, iar succesul îl bucură pe Marcel Țenter, în ciuda unei evoluții neconvingătoare.

„Am început destul de relaxați jocul, dar în cele din urmă am turat motoarele în sfertul patru, când am simțit că am putea avea probleme în a câștiga acest joc. Era obligatoriu să ne impunem, ne-am îndeplinit obiectivul. Deocamdată, dacă jucătorii îmi sunt sănătoși la finalul fiecărui meci, eu sunt bucuros. Este o perioadă grea, cu meciuri foarte multe. În același timp, mă bucur că Jorovic a revenit pe teren și s-a văzut că ne ajută mult. Nu am făcut un meci extraordinar, dar am reușit să câștigăm și mă bucur. Vom avea partide importante pentru clasificarea finală, deși ne-am asigurat locul între primele șase.”

*Foto: Ármán Noémi/noemiadrienn.wordpress.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    greseli
    Bravo pentru victorie, e o vitorie dar nu pe deplin meritata,si cand spun asta ae datoreaza faptului ca se pierd multe mingi pe atac sau scheme, cel putin 5 sau 6 mingi pierdute din mana cea ce nu este normal.hai U-BT

    cu 8 ani în urmă (08.02.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!