Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marcel Țenter: „Suntem determinaţi să ne revanşăm în faţa propriilor suporteri”

Paul Olar

Paul Olar
06.02.2016

Eșecul suferit miercuri în Trivale i-a afectat pe baschetbaliștii lui U-BT Cluj-Napoca, care sunt hotărâți să își ia revanșă. Prima șansă de redresare vine sâmbătă, odată cu duelul împotriva formației Phoenix Galați.

Deși transilvănenii pornesc cu șansa întâi, Marcel Țenter trage un semnal de alarma, conștientizând faptul că dunărenii au produs rezultate neașteptate în actuala stagiune.

„Venim după un meci la Piteşti de care nu suntem mulţumiţi, iar pentru meciul de sâmbătă cu Galaţi suntem determinaţi să ne revanşăm în faţa propriilor suporteri. Întâlnim o echipă ambiţioasă, incomodă, însă noi trebuie să ne îmbunătăţim jocul şi să obţinem o victorie", a spus Țenter, conform u-bt.ro.

U-BT vs Phoenix se joacă mâine, cu începere de la ora 19:00.

*Foto: Arman Noemi/noemiadrienn.wordpress.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!