Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mario Lazăr: "Suntem mulţumiţi de victorie"

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
09.01.2013

Mario Lazăr, într-un meci amical disputat de Cluj în presezon

În victoria formaţiei clujene obţinute împotriva grupării Dinamo București, tehnicianul croat, Niksa Bavcevic a ales cum era de aşteptat  introducă şi jucători cu mai puţine minute petrecute pe teren în această stagiune. Unuia dintre componenţii tinerii căruia i-a oferit cel mai mult credit a fost Mario Lazăr, jucător ce ocupă postul de pivtot în lotul clujean şi măsoară 2 metri. Astfel, în 8 minute de joc, tânărul debutant a izbutit 5 puncte şi 4 recuperări pentru un coeficient total de la capitolul eficientăÎn urma prestaţiei avute în faţa echipei dinamovite, acesta a declarat pentru acelaşi site, u-mobitelco.ro va încercă  crească de la meci la meci "pentru a primi şi pe viitor asemenea şanse"

În primul rând, vreau să îi mulţumesc antrenorului nostru pentru că mi-a dat şansa să intru pe teren. Voi încerca să trag tare de mine, pentru a primi şi pe viitor asemenea şanse. Meciul în sine a fost unul cu rezultat previzibil, însă m-am simţit foarte bine în teren. Suntem mulţumiţi de victorie, mai trebuie însă să lucrăm cu toţii puţin la atitudine şi totul va fi bine. 

Mario Lazăr a mai evoluat nu a mai evoluat din etapa a 3-a, împotriva Sibiului, când a avut o prestaţie curajoasă în faţa publicului numeros din Sala Transilvania. Performanța sa a fost însă înregistrată tot într-o confruntare în fața echipei din Capitală, linia sa statistică consemnând 6 puncte, 7 recuperări, pasă decisivă şi un indice total de 10 în dreptul eficienţei.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    "U"
    Felicitari copile si tine-o tot asa!

    cu 11 ani în urmă (09.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!