Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Runkauskas a reziliat contractul cu CSM București

Eduard Popa

Eduard Popa
29.09.2018

marius runkauskas reziliat csm bucuresti

Fostul căpitan al CSM Steaua Eximbank București și fost campion al României alături de Asesoft Ploiești, Marius Runkauskas, a rupt contractul cu CSM București.

Lituanianul mai avea o înțelegere de un an cu clubul Primăriei Municipiului București, dar după ce CSM a ales să se despartă de CSA Steaua în cadrul proiectului CSM Steaua, deși cele două echipe mai aveau un protocol valabil doi ani, Runkauskas și-a negociat rezilierea contractului cu CSM.

Astfel, Runkauskas a ales să se întoarcă în prima divizie din Lituania, acolo unde va juca pentru cei de la BC Juventus Utena. Marius a jucat ultima oară în țara sa natală pentru Lietuvos Rytas, în sezonul 2015/2016.

Marius a fost campion al României alături de Asesoft, în sezonul 2014/2015 și de două vicecampion, în stagiunile 2016/2017 și 2017/2018, alături de CSM Steaua.

În 106 meciuri jucate în LNBM, Marius Runkauskas a strâns o medie de 15,2 puncte, cu 2,9 pase decisive, 2,7 recuperări și un procentaj de 54,2% de la 2 puncte, 41% de la 3 puncte și 85,4% de la libere.

Deocamdată, din informațiile pe care le avem, CSM București încă îi mai are legitimați pe antrenorul Jukka Toijala și pe baschetbaliștii Dragan Zekovic și Iuri Fraseniuc.

*foto: facebook Steaua Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea ajax :

    Era
    de asteptat. Urmează Zekovic si Fraseniuc probabil.

    cu 5 ani în urmă (29.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!