Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Runkauskas cel mai bun „ploieștean” în ultima etapă a sezonului regulat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
29.03.2015

CSU Asesoft Ploiești și-a asigurat prima poziție la finalul sezonului regulat după ce în ultima etapă a trecut fără mari emoții de U Cluj-Napoca. Clujenii au opus o oarecare rezistență în sferturile doi și trei însă triplele lui Marius Runkauskas au risipit de fiecare dată emoțiile. Lituanianul a fost în final cel mai bun jucător al confruntării.

Marius Runkauskas a fost titular pentru CSU Asesoft Ploiești și a evoluat doar 26 de minute. El a fost cel mai bun marcator al partidei cu 22 de reușite, venite în urma a 7/9 de 3 puncte și 1/2 de la linia de libere. Fundașul ofensiv a mai contabilizat 2 recuperări, 2 pase decisive și 3 mingi pierdute pentru un indice al eficienței de 20 de unități.

Michalis Pelekanos a avut și el o contribuție importantă. În 16 minute jucate, grecul a încheiat cu 12 puncte, 4 recuperări, 4 pase decisive, 2 mingi câștigate și 2 pierdute. El a marcat 2/2 de la 2 puncte, 2/4 de la 3 puncte și 2/2 de la libere acumulând un coeficient al eficienței de 15 unități.

Stefan Pot a terminat și el cu 15 la eficiență datorită celor 6 puncte, 3 recuperări și celor 10 pase decisive reușite.

Jonte Flowers și Ivan Zigeranovic au fost singurii „ploieșteni” care au mai marcat peste 10 puncte. Americanul a terminat cu 13 puncte iar pivotul sârb cu 12.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!