Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Marius Runkauskas continuă la Steaua CSM EximBank

Silviu Isailă

Silviu Isailă
11.07.2017

Steaua CSM EximBank a anunțat în această dimineață prelungirea contractului lui Marius Runkauskas pentru încă două sezoane.

In sezonul precedent, lituanianul a fost principalul marcator al steliștilor. În Liga Națională de Baschet Masculin, acesta a evoluat în 37 de partide, având medii de 16.1 puncte, 2.3 recuperări, 3.3 pase decisive și 13.9 în dreptul eficienței. În cele două meciuri disputate în Cupa României, Runkauskas a reușit 4.5 puncte, 1.5 recuperări și 2 pase decisve.

Marius Runkauskas a mai evoluat în România la CSU Asesoft Ploiești, reușind să câștige ultimul titlu din istoria prahovenilor. De-a lungul carierei, acesta a mai evoluat la Lietuvos Rytas, Neptunas Klaipeda, UJAP Quimper, ASK Riga, Suduva Marijampole și Nafta-Uni-Laivite.

Gruparea bucureșteană a anunțat că prin prelungirea contractului cu Runkauskas, va pune accent, în perioada următoare, pe formarea unui nucleu în jurul căruia să dezvolte un proiect pe termen lung.

3 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    nationala
    Nu stiu toate formalitatile si drepturile dar de ce nu l-am luat pe Marius la nationala? E cel mai bun fundas care a calcat pe aici.

    cu 6 ani în urmă (12.07.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    Aha
    Runkauskas fundas, asta doar de la Pitesti putea veni. Sezonul trecut din pacate pentru el a fost unul de sacrificiu, nu a fost pus in valoare asa cum ar fi trebuit.

    cu 6 ani în urmă (12.07.2017)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Runkauskas
      Eu as juca cu el libero, dar neaparat intr-un sistem 3-5-2.

      cu 6 ani în urmă (12.07.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!