Stiri Acvile

Marko Šutalo despre EuroBasket 2015: „Noi am participat fără cei mai buni trei jucători, așa că nu ne-am putut aștepta la rezultate mărețe”

Paul Olar, Lucian Călinescu

Paul Olar, Lucian Călinescu
11.09.2015

Naționala Bosniei nu a reușit să se califice în fazele superioare ale Campionatului European, din moment ce a încheiat Grupa A pe locul șase, cu un bilanț de patru eșecuri și un singur succes. Formația ex-iugoslavă a deplasat în Franța un lot nou, fără vedetele Mirza Teletovic sau Jusuf Nurkic, ambii cu contracte peste ocean. În schimb, renumitul selecționer Dusko Ivanovic a contat pe o serie de sportivi cunoscuți de către publicul românesc. Este vorba de Marko Šutalo, Dalibor Persic sau Drasko Albjanic. De asemenea, pentru reprezentativa de la Sajavo a evoluat și viitorul component al lui U-BT Cluj-Napoca, Muhamed Pasalic.

La final de campanie internațională, site-ul Total Baschet a luat legătura cu Marko Šutalo. Fundașul recunoaște că absențele amintite au contat enorm și mărturisește că spectaculosul joc cu Israel reprezintă un motiv de mândrie pentru Bosnia.

„Acest EuroBasket este unul foarte puternic, deoarece sunt prezenți numeroși baschetbaliști din NBA sau din Euroligă. Noi am participat fără cei mai buni trei jucători, așa că nu ne-am putut aștepta la rezultate mai bune. Consider că trebuie să fim mulțumiți cu victoria împotriva Israelului.”

Marko se va alătura curând formației Dinamo București, despre care a vorbit la superlativ:

„Cred că merg la un club bun, cu ambiții mari și tradiție pe măsură. Mă aștept să ne atingem obiectivele la finalul sezonului, din prisma faptului că avem jucători de valoare pe toate pozițiile”, a precizat jucătorul.

Noul dinamovist a înregistrat la EuroBasket 2015 medii de 7.6 puncte, 3.4 recuperări și 2.4 pase decisive.
*Foto: www.klix.ba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!