Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Matti Nuutinen a suferit o accidentare la gleznă

David Istrate

David Istrate
04.03.2018

matti nuutinen bcm u pitesti

La confruntarea de la Iași, dintre echipa locală și BCM U Pitești, s-a observat absența extremei Mati Nuutinen de pe foaia oficială. Acesta s-a accidentat la gleznă și momentan se află în Finlanda unde urmează o perioadă de recuperare.

Nuutinen a fost convocat la lotul național al Finlandei pentru duelurile din preliminariile Campionatului Mondial și se pare că acolo s-a lovit la gleznă. Conform informațiilor noastre, finlandezul a suferit o intervenție chirurgicală, iar perioada de recuperare este incertă. Oficialii clubului argeșean speră să îl recupereze până la meciurile din Top 6, care vor începe la finalul lunii martie.

În acest sezon, în 15 meciuri jucate pentru BCM U Pitești, Nuutinen a strâns medii de 6.5 puncte, 4.1 recuperări și 1.4 pase decisive. Deși numerele sale nu sunt cele mai bune, sportivul de 27 de ani s-a făcut remarcat în special pe partea defensivă, prin urmare jocul echipei sale va avea de suferit.

Elevii lui Hristu Șapera s-au impus în această etapă împotriva Politehnicii Iași, cu scorul de 93-85. Astfel, BCM U Pitești, cu 11 victorii și 7 înfrângeri, se clasează pe poziția a 4-a în LNBM, însă va fi depășită în cursul acestei zile de CSM Steaua Eximbank București.

Cu doar 4 meciuri rămase din sezonul regulat, BCM U Pitești păstrează șanse mari de calificare în top 6. În ultimele partide din această fază, echipa din Trivale va juca în compania lui BC Mureș Târgu-Mureș, CSM CSU Oradea, CSM Steaua Eximbank București și BC Timba Timișoara.

*foto: facebook BCM U Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!