Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci de risc, în Bănie vine Steaua

Ionuț Greere

Ionuț Greere
19.12.2014

Sâmbătă, de la ora 19.00, SCM Universitatea Craiova primește vizita celor de la Steaua CSM București, într-o confruntare din etapa cu numărul 12 a Ligii Naționale de baschet, penultima a turului.

Înaintea acestei partide oltenii se află sub linia play-off-ului cu bilanț de 4-6, în vreme ce bucureștenii au 9-1 la general. În ultimul joc din Liga Națională, Craiova a pierdut la Sibiu, scor, 75-61. Echipa antrenată de Niksa Bavcevic a pierdut primul joc din actualul sezon, în propriul fief, în fața celor de la Gaz Metan Mediaș cu scorul de 90-88.

Cele două echipe au făcut schimb de pivoți, la Steaua a venit "gigantul" Ionuț Drăgușin, iar la Craiova a sosit Szabolcs Santa

Oltenii au în această stagiune de campionat medii de 75.7 % puncte, 33.8 recuperări, 13.8 pase decisive și un indice de eficiență de 75.8 unități. Bucureștenii au medii de 85.4 puncte, 35.7 recuperări, 16.5 pase decisive, 94.5 la eficiență.

Istoricul confruntărilor directe este favorabil Stelei cu 5-1. Singura victorie a craiovenilor a venit sezonul trecut, la București, scor 69-59. În tur, la Craiova, Steaua s-a impus cu 70-66.

Steaua și Craiova s-au întâlnit în pre-sezon în două partide amicale disputate în Capitală. În primul joc Steaua a câștigat cu scorul de 84-69. În cel de al doilea joc, înaintea ultimului sfert, la scorul de 66-49, oltenii s-au retras de pe teren.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM "U" Craiova Nkw :

    .
    Daca faultam si-l trimitem pe Dragusin la libere, castigam meciul. FORTZA STIINTA !

    cu 9 ani în urmă (19.12.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!