Stiri

Meci de totul sau nimic pentru U-BT în Franța

Paul Olar

Paul Olar
17.01.2017

U-Banca Transilvania își joacă miercuri, 18 ianuarie, ultima carte în FIBA Europe Cup. Gruparea ardeleană se deplasează pe terenul galonatei Pau-Lacq-Orthez, într-o partidă ce va demara la ora 21:00.

Cu un bilanț de două victorii și tot atâtea înfrângeri, ambele formații păstrează încă șanse de a accede în fazele superioare ale competiției. Remarcăm însă faptul că în TOP 16 ajung ocupantele primelor locuri din fiecare grupă, precum și cele mai bune două locuri doi.

Până la ora actuală, formația pregătită de Mihai Silvășan a învins-o pe teren propriu pe Pau-Lacq-Orthez și a trecut de BK Pardubice. Din păcate, șansele ardelenilor au fost diminuate de cele două eșecuri suferite la mare luptă cu Alba Fehervar. În aceste jocuri a lipsit pentru U-BT Vlad Moldoveanu, jucător care s-a confruntat cu o accidentare la umăr. Internaționalul român a revenit în weekend, odată cu duelul împotriva lui CSU Sibiu, și a bifat 12 puncte, în 23 de minute de joc.

De partea cealaltă, Pau-Lacq-Orthez traversează o perioadă excelentă în campionatul intern. Cu alte cuvinte, echipa lui Eric Bartechecky a ajuns pe locul trei în Franța, acumulând un bilanț de 11 victorii și 5 eșecuri. Ultima dată, Koffi și compania au trecut fără probleme de Limoges, scor 89-57.

Revenind la încleștarea de mâine, trebuie spus faptul că Pau-Orthez reprezintă un adversar extrem de puternic pe teren propriu. Practic, fosta echipă a lui Ghiță Mureșan nu a pierdut niciun meci acasă în actualul sezon competițional.

Disputa dintre Pau-Lacq-Orthez și U-Banca Transilvania va putea fi urmărită în direct pe canalul de youtube al competiției.

*Foto: Mircea Roșca/sportpictures.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ahile89 - :

    speranta
    greu o sa fie cu ei, foarte greu as spune.
    astia nu au pierdut acasa de mult timp. in cupe pe cine au prins la diferenta mare au castigat.
    sper sa prinda un meci slab si eu unul foarte bun noi.
    Haide U.

    cu 7 ani în urmă (17.01.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    nici o sansa
    cu Pau. In schimb cu Alba am fi avut sanse. No asta e...

    cu 7 ani în urmă (18.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!