Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci foarte echilibrat în Sala Sporturilor din Giurgiu

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
16.10.2012


Sala Sporturilor Giurgiu
miercuri, 17 octombrie
ora 18:00

  Fișa meciului  

Miercuri, 17 octombrie, în cadrul etapei intermediare cu numărul 3, CSŞ Giurgiu primeşte vizita celor de la SCM U Craiova, partidă programată cu începere de la ora 17.00, ce se va desfăşura în Sala Sporturilor din Giurgiu.

CSŞ Giurgiu a început această ediţie de campionat cu un eşec, în faţa celor de la CS Gaz Metan Mediaş, însă în  etapa precedentă, echipa antrenată de Chris Terrell a înregistrat prima victorie stagională, pe terenul celor de la BC Timba Timişoara, giurgiuvenii terminând partida cu scorul de 85-74. În urma celor 2 etape, CSŞ Giurgiu ocupă locul 8, cu un total de 3 puncte.

De partea adversă, elevii lui Andjelko Mandic au învins deţinătorii Super Cupei, BCM U Piteşti, la o diferenţă de 11 puncte, scor final 84-73, clasându-se pe locul 6. De asemenea, SCM U Craiova se deplasează la Giurgiu cu scopul de a-şi continua seria de victorii.

Gazdele aşteaptă vizita craiovenilor cu gândul la o nouă victorie, cu toate că se aşteaptă la o partidă grea, conform spuselor căpitanului, Derek Thomas. Partida se aşteaptă a fi una echilibrată şi disputată în acelaşi timp, echipele fiind apropiate valoric, finalul fiind  unul deschis oricărui rezultat.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!