Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meci pentru moral sâmbătă, la Cluj-Napoca

Paul Olar

Paul Olar
27.11.2015

Liga Națională

Etapa X

Sâmbătă, 28 noiembrie, ora 19:00

Sala Polivalentă Cluj-Napoca

5-3 Fișa meciului 5-4

Sala Polivalentă din Cluj-Napoca găzduiește sâmbătă, 28 noiembrie, o confruntare din etapa cu numărul X. U-Banca Transilvania primește vizita formației SCM U Craiova, într-o dispută ce va demara la ora 19:00.

Clujenii vin după o săptămână tensionată la antrenamente, cauzată de eșecul înregistrat vinerea trecută, la Galați. Phoenix a răpus galonata echipă transilvăneană cu scorul de 85-79. Astfel, baschetbaliștii lui Marcel Țenter au ajuns la trei eșecuri stagionale. De asemenea, U-BT a repurtat cinci victorii, clasându-se astfel pe locul opt.

La fel ca și oponenții ardeleni, SCM U Craiova traversează o perioadă nefastă în Liga Națională. Trupa pregătită de Oliver Popovic are la activ două înfrângeri consecutive, cu BC Mureș și CSU Atlassib Sibiu. Prin urmare, trupa din judeșul Dolj a acumulat, până la ora actuală, cinci rezultate pozitive și alte patru eșecuri. Craiova ocupă poziția a treia, la egalitate însă de puncte cu CSM CSU Oradea și CS Dinamo București.

Așadar, confruntarea de sâmbătă are însemnătate pentru ambele formații. Din moment ce turul se apropie de final, orice punct contează. Totodată, combatantele încearcă să își refacă moralul, iar presiunea pare să fie mai mare pe U-BT, cel puțin la prima vedere. Jucan și compania vor juca acasă, în fața unui public nesatisfăcut de bilanțul obținut.

Duelul va fi arbitrat de o brigadă alcătuită din Alexandru Olaru, Alin Faur și Alexandru Anica. Meciul nu va fi transmis la televizor.

*Foto: sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U
    Nu stiu de ce dar nu cred ca sunt favoriti.... mai degraba batuti de soarta si de declaratii!

    cu 8 ani în urmă (27.11.2015) Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Favorita
    Stati linistiti,suntem partenerul ideal pentru obtinerea unei victorii facile si refacerea moralului adversarilor!

    cu 8 ani în urmă (27.11.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!