Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Meciul de azi de la Timişoara, din nou în extenso

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
01.11.2012

Partida din această seară dintre BC Timişoara şi BCM U Piteşti va avea parte de o transmisie prelungită. La fel cum s-a întâmplat şi la jocul din etapa trecută de la Oradea, partida va fi transmisă şi de postul local Digi24 Timişoara, în comentariul jurnaliştilor timişoreni.

Astfel, transmisia va începe la ora 18:00, cu un sfert de oră mai repede decât primul fluier al arbitrilor. Vor fi declaraţii şi comentarii înainte de meci cu membrii ai celor două echipe. Acelaşi lucru se va întâmpla şi la finalul meciului, cu interviuri la cald.

Partida va începe la ora 18:15, iar jocul poate fi urmărit online şi AICI.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!