Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Meciul etapei cu numărul 18 din LNBF se dispută la Brașov

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.02.2017

Capul de afiș al etapei numărul 18 din Liga Națională de Baschet Feminin îl reprezintă meciul dintre Olimpia CSU Brașov și CSM Târgoviște. Partida este programată sâmbătă, 4 februarie, cu începere de la ora 18:00 la Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași”.

Partidă cu mare miză între vecinele de clasament. CSM Târgoviște vine sub Tâmpa ocupând poziția secundă în clasament cu 13 victorii și 4 înfrângeri, în timp ce gazdele de sâmbătă se află o poziție mai jos cu 12 victorii și 5 înfrângeri. Învingătoarea acestei partidei va încheia prima fază sezonului regulat pe poziția secundă, ambele fiind sigure de prezența în grupa 1-6.

Olimpia CSU brașov se confruntă cu două probleme înaintea acestui joc. Prima o constituie accidentarea Michaelei Houser, iar cea de doua este dată de faptul că brașovencele nu s-au putut antrena normal în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibași” din cauza unui turneu de fotbal pentru copii organizat în sala brașoveană.

În partida tur de la Târgoviște, Olimpia CSU Brașov s-a impus cu scorul de 78-72. A fost abia a doua victorie obținută de formția de sub Tâmpa în 17 dueluri cu formția din Dâmbovița.

Partida de sâmbătă dintre Olimpia CSU brașov și CSM Târgoviște va fi arbitrată de brigadă formată din Istvan Bertalan, Cristian Trofim și Ioan Moraru.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!