Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Memorialul „Elemer Tordai” - CSU Atlassib Sibiu se impune în duelul cu BCM ”U” Pitești după o repriză de prelungiri

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.08.2015

CSU Atlassib Sibiu bifează prima victorie la Memorialul Elemer Tordai. Formația pregătită de Dan Fleșeriu a trecut de BCM ”U” Pitești într-un meci ce a avut nevoie de o repriză suplimentară pentru a stabili învingătoarea. Sibienii au fost foarte aproape de a se impune la finele minutelor regulamentare, însă Mladenovic i-a aplicat un capac lui Evans, meciul intrând astfel în prelungiri.

Scorul final a fost de 88-86, pe sferturi 23-20, 28-20, 10-17, 15-19, 12-10.

Dan Fleșeriu a început jocul în formula Hardy, Gilbert, Calotă, Păun și Evans, în timp ce Jovica Arsic a mizat pe Tudor, Ross, Neguț, Kuksiks și Mladenovic. De la gazde cinci sportivi au terminat jocul cu peste 10 puncte înscrise. Hardy a avut 15 puncte, 7 recuperări, 4 pase decisive, 3 mingi câștigate pentru 23 de unități la eficiență. Mladenovic a fost principalul artizan pentru piteșteni, pivotul terminând jocul cu 27 de puncte, 8 recuperări, 2 pase decisive și 2 capace pentru 30 de unități la eficiență. De remarcat faptul că Stamenkovic a fost eliminat pentru cumul de greșeli antisportive, Adrian Tudor fiind sancționat la rândul său cu o astfel de abatere.

Statistic BCM ”U” Pitești a fost echipa mai eficientă cu 93 de unități față de 88 ale adversarului. Argeșenii au avut procentaje mai bune la aruncările din acțiune, mai multe pase decisive distribuite, dar și mai multe mingi pierdute.

Pentru Pitești aceasta este a doua înfrângere, în timp ce gazdele bifează prima victorie. Mâine evenimentul se va închide cu duelul Dinamo vs. Sibiu și Pitești vs. Steaua.

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    E ok
    Având în vedere ca și azi am jucat foarte multe minute cu romani în teren ( mult mai multe decât Sibiu ) și faptul ca, pe lângă Sibiu care echipa completa , noi așteptăm încă ultimii doi străini ( Bobrov am înțeles că va veni sapt viitoare ) , rezultatul este încurajator !

    cu 8 ani în urmă (28.08.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    increzator
    Echipa începe sa se lege, avem 3 jucători foarte buni Ross, Mladenovici si Kuksiks( care abia a sosit la echipa), Stamenkovici e bataios si poate ajuta...Ronanii au fost folositi minute bune, mă astept la mai mult din partea lui A.Tudor, Negut neașteptat de bine. Cu venirea lui Bobtov si a celuilalt străin cred ca in campionat vom bate atât Dinamo cat si Sibiu!

    cu 8 ani în urmă (28.08.2015) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    e bine...dar
    Sibiu cred ca a jucat in 5 straini,la fel si dinamo,unde nu a jucat sutalo.e drept noi in doar 4.mie mi.a placut stamenkovic.e inalt pt pozitia lui,ceva cam neobisnuit pt romania,cred ca va pune probleme adversarilor.e f bun turneul pt noi,mai ales ca suntem nevoiti sa jucam cu romani destul de mult.abia astept sa.l vad pe kuksiks la adevaratul potential.intr.o faza s.a aparat singur contra 4 si nu a luat cos.nu stiu vlaicu daca o sa joace mereu 5 ,sau doar la acest turneu,pt ca nu avem rezerva la mladenovic.

    cu 8 ani în urmă (28.08.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!