Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Michael Porrini, noua achiziţie a „urșilor”

Dan Oancia

Dan Oancia
19.11.2014

BC Timba Timișoara începe să umple golurile din lotul de jucători lăsate de ultimele plecări. Conducătorii „urșilor” s-au înțeles cu Michael Porrini, acesta urmând să ajungă pe Bega în cursul zilei de mâine. În vârstă de 25 de ani, americanul nu se află la prima experiență pe teritoriul „bătrânului continent”.

Baschetbalistul de 187 de centimetri a mai trecut atât prin Turcia, la Gelisim, cât și în Grecia, la Trikalla. După ce a absolivt colegiul din Kent, acesta a evoluat la Oklahoma City Blue, în D-League, Statele Unite ale Americii. Porrini a ajuns la clubul timișorean practic, în locul lui Petrovic, care a fost sub așteptări. În ultimul sezon pe care l-a jucat la echipa colegiului, Michael Porrini a avut în cele 32 de meciuri disputate o medie de 8.9 puncte, 5 recuperări și 4.8 pase decisive.

BC Timba Timișoara va juca în etapa viitoare pe teren propriu, contra celor de la Steaua București. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!