Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: „Ne bucurăm pentru victoria cu Sibiul, însă deja ne gândim la meciul cu Steaua”

Paul Olar

Paul Olar
16.03.2017

U-Banca Transilvania şi-a revenit după înfrângerea de la Timişoara. Formaţia lui Mihai Silvăşan s-a impus în Derby-ul Ardealului, scor 92-75. Partida a avut loc miercuri seara, pe parchetul Sălii Sporturilor Horia Demian.

”Nu am intrat cum a trebuit în joc, însă ne-am revenit, am avut o apărare agresivă și am controlat jocul. În repriza a doua am jucat bine, am făcut și puțin spectacol și am câștigat, iar acesta este, până la urmă, cel mai important lucru. Ne bucurăm pentru victoria cu Sibiul, însă, deja ne gândim la meciul cu Steaua, pe care ne dorim să îl câștigăm la ei acasă. Suntem obișnuiți cu acest ritm, nu avem de ce să ne plângem, acum toate echipele din 1-6 joacă în acest ritm. Mie îmi place, e mult de muncă, și pentru noi, staff-ul, și pentru jucători, însă trebuie să ne facem treaba cât de bine putem. Fiecare meci e important, trebuie să fim profesioniști și să ne luptăm pentru fiecare joc, chiar dacă suntem calificați în Play-Off sau dacă avem șanse mari la primul loc înaintea acestei faze. Încerc să le impun acest lucru jucătorilor, însă natura umană este de așa fel încât intervine fără să vrei o anumită relaxare, s-a văzut asta mai ales la meciul cu Timișoara”, a declarat Mihai Silvăşan, conform u-bt.ro.

În etapa următoare, U-BT se deplasează pe terenul Stelei. Încleştarea va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 17:00.

*Foto: Valentin Todea

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca u66 :

    Rasic
    În meciul cu Pitești, a fost odihnit. Cu Timișoara a jucat în nota echipei, adica prost. Cu Sibiul a jucat 25 mine și a avut 0 puncte. Știe cineva daca are vreo problema? Nu de alta dar se apropie PO și ar fi păcat sa ne înecam la mal.

    cu 7 ani în urmă (16.03.2017)
    • streetball44:

      Nu cred
      N-as prea crede ca are probleme...Oricum, e important ca am reusit in doua meciuri sa marcam foarte mult chiar si cand Rasic a fost odihnit sau n-a prins o zi ok. Eu n-am emotii in privinta lui, isi revine repede si cand va trebui :).

      cu 7 ani în urmă (16.03.2017)
    • U BT Cluj-Napoca free62:

      free62
      Aaaa cum zic vb unui om celebru...Rasic a aruncat ieri de 3 la cos, din care de doua ori contestat si o data pe sirena. In conditiile astea e cam normal sa ai 0 puncte. La Timisoara trebuie sa isi ceara scuze public ca nu reusit in final sa dea din orice pozitie si sa salveze echipa a n-a oara. La vloarea lui nu permis asa ceva, el trebuie s aii scoata pe toti. Hai sa fim seriosi. Daca el are probleme, Adamovic are dileme...ca daca dai 20 si pierzi mingi din care se dau 20 nu punctezi decat la capitolul imagine.
      Adevarul e ca echipa scartaie si joaca prost de la repriza a doua cu Oradea incoace, inclusiv ieri si daca nu realizam asta ne scoate stelemeaua baschetul din cap. AM jucat o parte din sf 3 fabulos si finalul, in rest ca apa de ploaie si aici ma refer la oamenii cheie. La fel cum Rasic a jucat slab, nu m-as feri sa zic acelasi lucru si de Vlad de exemplu. Max a uitat a dea de 3 din nou si nu m-ar mira ca la meciul cu Steaua sa joace din nou Kariniauskas pt ca el pare a fi in forma. Sper ca aceste meciuri sa nu fie reveneirea la jocul de anul trecut, pt ca seamana si pe unii din suporteri is convins ca fiorii ii trece cand pe jucatori ii vede cum semicercu il tot inconjoara

      cu 7 ani în urmă (16.03.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!