Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvăşan: „Urmează primul meci din Playoff, acesta este cel mai greu şi cel mai important”

Paul Olar

Paul Olar
10.04.2017

U-Banca Transilvania debutează astăzi în Play-Off-ul Ligii Naţionale. Formaţia clujeană se duelează cu SCM U Craiova, primul meci fiind programat astăzi, cu începere de la ora 19:00.

”Urmează primul meci din Playoff, acesta este cel mai greu şi cel mai important. Ne-am pregătit bine în ultimele zile, suntem nerăbdători să înceapă Playoff-ul, pentru că acesta contează cel mai mult şi aici se face diferenţa între echipele bune şi mai puţin bune. Bineînţeles că ne dorim să începem cu dreptul, vrem victoria, este singura variantă pe care o luăm în calcul”, a declarat Mihai Silvăşan, potrivit u-bt.ro.

Meciul II va avea loc miercuri.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!