Stiri

Mihai Silvășan: „Avem de luat o revanșă după cele două înfrângeri din grupe”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.03.2018

Mihai Silvășan, antrenorul celor de la U-Banca Transilvania Cluj-Napoca, a prefațat confruntarea pe care echipa sa o va disputa în această seară în fieful celor de la Donar Groningen. Meciul contează pentru manșa tur a optimilor de finală din FIBA Europe Cup. 

Disputa din Olanda este programată la ora 20:00, ora României, iar fanii clujeni și toți cei ai sportului cu mingea la coș vor putea urmări partida în direct pe DigiSport 4. 

„Urmează un meci important pentru noi, este play-off-ul unei competiții europene. Bineînțeles că ne dorim să trecem mai departe. Am mai jucat de două ori cu Donar, ne cunoaștem foarte bine și zic eu că avem de luat o revanșă după cele două înfrângeri din grupe, însă noi nefiind în formulă completă la niciunul dintre cele două meciuri. Cu siguranță mergem în Olanda doar cu gândul la victorie. Jucătorii cu probleme medicale și-au revenit, Nandor Kuti, Rolland Torok, Andrei Calnicenco au făcut primele antrenamente duminică seara. Din păcate avem o altă problemă, este vorba de Miha Lapornik, care are o problemă la stomac. El va rămâne în Cluj și în următoarele 3-4 zile vom ști exact ce are”, a declarat Silvășan, citat de site-ul oficial al clubului ardelean. 

Reamintim faptul că, U-BT Cluj s-a întâlnit deja de două ori cu Donar Groningen în acest sezon european, olandezii câștigând ambele partide din faza grupelor principale, 77-73 la Cluj, respectiv 92-72 în Martini Plaza din Groningen. 

*Foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    meciul tur
    in deplasare poate fi un avantaj daca vom sti (si vom putea) sa tinem aproape de ei. Pe masura scurgerii timpului, daca vom fi acolo, la maxim 5-7 puncte in spate, ei vor dori sa isi mareasca ecartul (avand in vedere si avantajul psihologic a celor doua victorii anterioare cu noi) si vor avea un pic de presiune. Putem profita de treaba asta si chiar sa castigam la avantaj minim.

    Presiunea se va intoarce pe noi, bineinteles in meciul de acasa dar no, one step at a time.

    Poate iar ne dau 20 si nu mai e cazul de tactici psihologice :D

    cu 6 ani în urmă (06.03.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!