Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „CSU Asesoft traversează un moment mai dificil, dar rămâne o echipă foarte experimentată”

Paul Olar

Paul Olar
24.02.2015

U Banca Transilvania dispută astăzi, 24 februarie, Derby-ul României cu CSU Ploiești. Deși prahovenii s-au despărțit de câțiva componenți importanți din tur, Mihai Silvășan prevede o încleștare crâncenă.

Componentul ardelenilor a acordat o declarație site-ului stiridesport.ro, lăsând de înțeles că disputa este deschisă oricărui rezultat.

„Ne aşteaptă un joc foarte important, pe care va trebui să-l câştigăm pentru a rămâne cu şanse reale în lupta pentru locurile 3-4 înaintea intrării în play-off. CSU Asesoft traversează un moment ceva mai dificil, după plecările din ultima perioadă, dar rămâne o echipă foarte experimentată, care ştie să trateze la victorie astfel de partide. Şi noi vom încerca să facem acelaşi lucru, într-un joc în care nu se poate vorbi despre o favorită certă. Vom vedea la finalul celor 40 de minute cine a exploatat mai bine punctele slabe ale adversarului şi a profitat de avantajele de care dispune.”

Foto: Mircea Roșca/sportpictures.eu

2 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Dan C :

    TV
    Se transmite meciul la TV?

    cu 9 ani în urmă (24.02.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea afganul :

    Transmisiune directa
    Da se transmite pe Digi 3 de la ora 21.00

    cu 9 ani în urmă (24.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!