Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mihai Silvășan: „Sper să nu ne relaxăm și să jucăm un baschet de calitate”

Paul Olar

Paul Olar
19.12.2014

Spectatorii clujeni au parte de un duel inedit vineri, 19 decembrie. CS Universitatea se duelează cu U Banca Transilvania, într-o confruntare programată la ora 18:30.

Chiar dacă trupa lui Marcel Țenter pornește cu șansa întâi, Mihai Silvășan nu se îmbată cu apă rece. Internaționalul român își dorește victoria, așa că U BT va aborda încleștarea la capacitate maximă.

"E foarte important meciul pentru noi, ca orice meci ce a mai rămas de acum înainte. Sper şi cred că aşa va fi, să nu ne relaxăm, să jucăm un baschet de calitate. Pentru noi, repet, cel mai important e să arătăm un baschet bun," a precizat Mihai, conform site-ului digi24.ro

Silvășan a vorbit, totodată, despre revenirea în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

În ultimii 13 ani aici am jucat, aici am venit în fiecare zi la antrenamente. Chestiile astea nu se pot uita aşa uşor. E o sală foarte primitoare, o sală frumoasă, tot timpul o să revin aici cu mare, mare placere,"  a declarat jucătorul, conform sursei amintite anterior.

*Foto: Silviu Cristea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!