Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milorad Perovic: „Ne aşteaptă un meci dificil, cu un adversar incomod, dar vom da totul pentru un rezultat bun”

Valentin Todea

Valentin Todea
21.11.2015

Antrenorul grupării bănățene, Milorad Perovic, a vorbit pentru site-ul oficial al echipei înaintea partidei cu Energia Târgu Jiu. Duelul de la Timișoara va lua startul astăzi, de la ora 18.

Referindu-se la îmbunătățirile din cadrul echipei și la viitorul acesteia, tehnicianul a declarat:

“Se poate spune că relaţiile de joc sunt mai bune, dar totuşi suntem de aproximativ două săptămâni împreună, ceea ce e puţin. Mai avem multe de pus la punct până începe turneul play-out, care va decide viitorul nostru. Până atunci, trebuie să mai facem minimum trei-patru victorii, ca să avem şanse reale la menţinerea în prima ligă.”

Despre oponentul din această seară, Perovic a spus:

“Întâlnim o echipă excelentă, construită pe structura a cinci jucători americani şi a unuia din Serbia. Energia evoluează în cupele europene şi evoluează foarte bine. Chiar dacă în campionat a făcut câteva meciuri modeste, rămâne o echipă excelentă. Ne aşteaptă un meci dificil, cu un adversar incomod, dar vom da totul pentru unrezultat bun.”

*Foto: Răzvan Păsărică/sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!