Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Milos Bojovic: „Vom încerca să jucăm cât mai bine putem, să luptăm indifferent cine ne este adversar

Cătălin Rădulescu

Cătălin Rădulescu
27.11.2015

Echipa pregătită de Florin Nini și Bogdan Bălănică a fost performera ultimei etape cu victoria obținută pe teren propriu în fața celor de la U BT Cluj Napoca, scor 85-79. Gălățenii vor avea din nou un examen greu sâmbătă, în cea de-a X-a etapă, când întâlnesc la Tg. Mureș pe BC Mureș, finalista ultimei ediții de campionat. Atmosfera în lotul Phoenix este foarte bună, jucătorii au un moral ridicat și vor să continue seria de meciuri bune.

„BC Mureș este o echipă bună, omogenă, cu jucători experimentați și care au avut rezultate de top în ultimii trei ani. Cel mai important pentru noi este să ne respectăm regulile și să jucăm cum așa ne-am antrenat. Părerea mea este că devenim mai buni și la fiecare meci vom încerca să jucăm cât mai bine putem. Trebuie să ne sprijinim unul pe altul și să luptăm indiferent de cine ne este adversar”, a declarat Milos Bojovic, unul dintre cei mai experimentați jucători din tabăra Phoenix-ului.

Sârbul a reușit în cele 9 meciuri disputate în acest sezon din Liga Națională mediile statistice următoare: 14,3 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive și 12, 8 unități indice de eficiență.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!