Stiri

Mini campionat mondial de baschet 3x3 la București: Raiffeisen Bank Bucharest Challenger și 3x3 Women Series Bucharest

Mihai Iordan

Mihai Iordan
31.07.2019

Cele mai bune echipe de baschet 3x3 din lume, atât la masculin cât și la feminin vor fi prezente la București într-un super eveniment organizat de către Sport Arena Streetball în ParkLake Shopping Center, în zilele de 10 și 11 august.

Un adevărat mini campionat mondial, cu 24 de echipe din 18 țări de pe trei continente.

Naționala feminină a României, calificată la Campionatul European și locul șapte la ultima ediție a Mondialelor va avea o companie extrem de selectă în turneul 3x3 Women Series de la București, competiție dedicată echipelor naționale. SUA, triplă campioană mondială la feminin, Franța, campioană europeană și medaliată cu bronz la ultimele Campionate Mondiale sau forțe precum Spania, Rusia sau Cehia vor fi prezente în turneul feminin de la ParkLake Shopping Center.

Cea mai bună echipă de baschet 3x3 din circuitul mondial profesionist masculin, Novi Sad revine la București în încercarea de a-și lua revanșa în fața marilor rivali din Riga, campioni ai ultimelor două ediții ale Raiffeisen Bank Bucharest Challenger.

În total cinci echipe din Top 10 din FIBA 3x3 World Tour vor fi prezent la București, unde competiția se anunță acerbă, cu echipe din SUA, Canada, Porto Rico, Filipine și Arabia Saudită și șapte reprezentante ale bătrânului continent.

Evenimentul organizat în ParkLake Shopping Center va oferi, pe lângă electrizantele meciuri de baschet și o serie de momente de entertainment, concursuri cu premii pentru spectatori, un meci al vedetelor și multe alte surprize.

Raiffeisen Bank Bucharest Challenger este un eveniment organizat de către Sport Arena Streetball, cu sprijinul ParkLake Shopping Center și este susținut de către Raiffeisen Bank – naming partner, Mastercard și Nike – elite partners, Tissot – official timekeeper, Horizon, Serioux, sportloft.com, Gatorade, Pep&Pepper, World Class, Doritos și Direcția pentru Sport și Tineret a Municipiului București – event partners. Promovat de ProFM.

Echipe Raiffeisen Bank Bucharest Challenger

Edmonton

Canada

NY Harlem

SUA

Princeton

SUA

Ralja Intglactic

Serbia

Rotterdam Open Run

Olanda

Tbilisi Old Eagles

Georgia

Novi Sad

Serbia

Jeddah

Arabia Saudita

Riga

Letonia

Balanga Chooks

Filipine

Split Statist

Croatia

Bar

Muntenegru

3x3 Bucharest

Romania

Colorado City

SUA

San Juan

Porto Rico

Kochenevo

Rusia

Echipe 3x3 Women Series Bucharest

Cehia

Franta

Italia

Polonia

Romania

Rusia

Spania

SUA

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate