Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Neagoe: „Am venit la Timișoara cu chef de baschet și de luptă”

Eduard Popa

Eduard Popa
20.01.2018

mircea neagoe bc scm timisoara dinamo

Dinamo București va juca sâmbătă pe terenul lui BC SCM Timișoara, în cadrul etapei a XV-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Va fi a treia partidă consecutive în deplasare pentru dinamoviști, care nu au obținut nicio victorie în acest sezon.

Dinamo a pornit sezonul cu un proiect 100% românesc, format din jucători autohtoni tineri și foarte tineri. Cu toate acestea, baschetbaliștii antrenați acum de Dan Niculescu au avut câteva partide în care au arătat că au potential în joc.

Unul dintre cei mai interesanți dintre jucătorii alb-roșii este pivotul Mircea Neagoe. El a vorbit pentru Total Baschet despre jocul următor cu Timișoara și despre experiența din acest sezon. dar și despre faptul că Dinamo va juca al treilea meci consecutiv în deplasare, după meciurile jucate la Oradea și Cluj-Napoca.

„Am venit la Timișoara cu chef de baschet și de luptă, atât eu cât și colegii mei. În ciuda înfrângerilor suferite, dorința de a juca rămâne neschimbată. Suntem o echipă tânără, media de vârstă fiind de 21 de ani, ne-am adunat în august pentru prima oară și ne-a fost greu să ne închegăm ca echipă. Însă relațiile de joc se întăresc de la antrenament la antrenament, de la meci la meci, iar asta este un lucru bun.

Va fi un meci dificil, Timișoara are un lot experimentat, cu jucători cu vechime. Pivot fiind, va trebui să mă apăr la Drăgușin și Diaz, jucători puternici, însă aștept cu nerăbdare acest duel, care pentru mine reprezintă o motivație în plus de a da o replica pe măsura. Aceste jocuri grele mă ajută foarte mult să progresez.

Cât despre viața în deplasare, ne face bine că am ajuns cu o zi înaintea meciului. Avem timp să ne odihnim și să venim cu forțe proaspete la meci. Am rămas plăcut impresionat de atmosfera meciurilor de la Sibiu, Cluj, Oradea, sălile sunt minunate iar galeriile pe măsură. Sper ca și cu Timișoara să simt același lucru.”

Mircea Neagoe a fost unul dintre cei mai consistenți jucători din lotul lui Dinamo în acest sezon. El a strâns medii de 8,3 puncte și 3,5 recuperări în cele 13 meciuri jucate în acest sezon.

Duelul dintre BC SCM Timișoara și Dinamo București va avea loc sâmbătă, de la ora 19:30. 

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!