Stiri

Mircea Vulc: "Riley a fost suspendat de CA al CSU Sibiu. FR Baschet și FIBA au fost informate despre acest lucru"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
14.12.2012

Mircea Vulc, directorul CSU Sibiu, a oferit - cititorilor TotalBaschet - lămuriri cu privire la situația lui Kaylone Riley, jucător anunțat inițial de Energia Rovinari ca fiind transferat la această formație pentru a doua jumătate a sezonului competițional 2012/13. 

Între timp, Slobodan Nikolic, antrenorul gorjenilor a declarat că transferul a intrat în impas deoarece jucătorul ar avea contract valabil cu CSU Sibiu. Iată ce ne-a declarat Mircea Vulc cu privire la acest subiect:

Este adevărat că jucătorul american Kaylone Riley este sub contract cu CSU Sibiu?

Da. Riley se află sub contract până în 30 mai 2013 cu CSU Sibiu. A avut contract valabil pe două sezoane 2011/20012 și 2012/2013. Ce ar mai fi de explicat?

Antrenorul echipei Energia Rovinari l-a anunțat ca "sigur" din 28 decembrie pe Riley ca fiind jucătorul lor.

Total anormal și neprofesionist: ei nu știau nimic (!?) despre situația jucătorului. Abia în urmă cu trei zile am primit un telefon de la domnul Cumpănașu căruia i-am explicat situația și totul s-a lămurit. În rest nu știu ce aș putea să vă spun. Noi am anunțat totul într-o conferință de presă înainte de începutul sezonului (noi așa procedăm când avem ceva de spus), dar atunci nu a interesat pe nimeni.

Este adevărat că Riley a vrut să plece înaintea încheierii sezonului precedent?

Jucatorul nu a plecat înainte de terminarea sezonului regulat. Nu știu de unde aveți informația aceasta, total neadevărată.

Există zvonuri că ar fi fost depistat pozitiv la un control antidoping.

Nu, nu a fost depistat pozitiv la testele antidoping. El nu s-a prezentat la întrunirea echipei motivând că are oferte mult mai bune financiar (el avand contract valid cu noi!) din Lituania, apoi din Grecia etc. I-am explicat că el nu poate juca în acest sezon decât la noi sau la o altă echipă dacă noi (clubul) ne-am înțelege din punct de vedere financiar.
În luna septembrie, în cadrul unei ședințe a CA al CSU Sibiu a fost suspendat până la sfârșitul contractului, lucru adus la cunoștința FR Baschet și FIBA. Asta este tot.

De ce nu s-a știut până în momentul de față despre situația lui Riley?

Cred că ar trebui să știți mai bine: nu a interesat pe nimeni!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!