Stiri

Mirel Dragoste: „Suntem foarte motivați și pregătiți să câștigăm”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
27.09.2017

Sibienii merg la Pardubice hotărâți să întoarcă rezultatul negativ înregistrat pe teren propriu în primul tur al FIBA Europe Cup. Mirel Dragoste, jucătorul lui CSU Sibiu, a declarat înaintea manșei retur cu BK Pardubice că echipa sa merge în Cehia motivată să câștige pentru a se califica în turul al doilea al competiției. 

Totodată, baschetbalistul român a anunțat că va dedica victoria celor peste 70 de suporteri care o vor susține pe CSU Sibiu din tribunele sălii Tipsport din Pardubice.

„Suntem foarte motivați și pregătiți să câștigăm și să mergem în al doilea tur. Pentru asta va trebui să muncim mult și să demonstrăm în teren, timp de 40 de minute, și cu siguranță vom câștiga. Am văzut că fanii ne vor susține în număr mare în meciul din deplasare în Pardubice și, ca de obicei, vor fi al 6-lea jucător pentru noi. Sigur ne vor ajuta să câștigăm și ne dorim să le putem dedica această victorie care ne va permite să mergem în următorul tur”, a declarat Mirel Dragoste.

Meciul dintre BC CSU Sibiu și BK Pardubice se joacă astăzi, de la ora 18, (19:00 ora României). 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Eppo :

    Vizionare
    Se poate vedea meciul undeva?

    cu 6 ani în urmă (27.09.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu frank :

    da
    aici
    http://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Basketbal/Soutez-Eurocup/Pohlavi-Muzi/Sezona-2017-2018/156735-BK-Pardubice-CSU-Sibiu-(FIBA-Europe-Cup).htm

    cu 6 ani în urmă (27.09.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Eppo :

    merci
    multumesc

    cu 6 ani în urmă (27.09.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!