Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Miroslav Popov va antrena și în sezonul viitor pe CSU Alba Iulia

Valentin Todea

Valentin Todea
09.07.2016

Echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia va fi condusă și în stagiunea următoare de către Miroslav Popov, conform ziarulunirea.ro. Antrenorul din Serbia va fi ajutat în continuare la echipa alb-albastră de către George Lăncrănjan, alături de care colaborează și la naționala de senioare a României.

În urma prelungirii înțelegerii cu gruparea de pe Mureș, Popov a declarat următoarele pentru sursa amintită mai sus:

„După o săptămână de negocieri am decis să rămân la CSU Alba Iulia, unde am petrecut 3 ani şi jumătate. Chiar dacă clubul are un buget mic, trebuie să rezolvăm împreună acest sezon. Trăim cu speranţa că vom rezolva toate problemele, vom alcătui o echipă bună, cu toate că perioada este una dificilă.”

Înainte de semnarea noului contract cu tehnicianul în vârstă de 58 de ani, a fost contactat Jose Araujo, fostul antrenor de la ICIM Arad, cel care a refuzat însă oferta clubului din Alba Iulia.

Miroslav Popov a reușit în sezonul trecut să conducă formația din orașul Marii Uniri în finala campionatului și a Cupei României, dar și să câștige Liga Europei Centrale împreună cu aceasta.

CSU Alba Iulia va beneficia de un buget redus semnificativ în următorul an competițional.

*Foto: Mircea Roșca/ sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!