Stiri Cupa României Masculin

Mister Double Double lovește din nou!

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
30.09.2014

Steaua CSM EximBank a reușit calificarea în sferturile de finală ale Cupei României după ce a trecut de BC Mureș la capătul unui meci care avut nevoie de două reprize de prelungire. După 50 de minute de joc, militarii s-au impus cu scorul 86-78 și astfel au trecut în faza următoare a Cupei României. Cel mai bun jucător al partidei desfășurate în Sala Regimentului de Gardă” Mihai Viteazu” a fost internaționalul român Titus Nicoară.

În meciul retur cu BC Mureș, Titus Nicoară a evoluat 43 de minute și 23 de secunde. În acest interval, extrema de forță a terminat în double double 22 de puncte și 10 recuperări la care a mai adăugat 3 pase decisive, un capac și o posesie pierdută. Nicoară a marcat 9/13 de la 2 puncte, 1/1 de la 3 puncte și 1/2 de la linia de libere. indicele de eficiență al lui Titus Nicoară a ajuns la 32 de unități în meciul cu BC Mureș.

În partida de la Târgu Mureș, stelistul Titus Nicoară a terminat cu 10 puncte, 7 recuperări și o pasă decisivă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!