Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Sljivancanin este prima noutate de la BC Timba Timişoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
07.07.2014

Mladen Sljivancanin este prima achiziţie a formaţiei BC Timba Timişoara. În vârstă de 29 de ani, sportivul ce evoluează pe poziţia de extremă este caracterizat de site-ul eurobasket.com ca fiind un veritabil shooter respectiv un jucător căruia îi place să speculeze găurile din apărarea adversarului, ceea ce îl face greu de apărat.

De-a lungul carierei, extrema a mai evoluat în campionatele din Serbia, Germania, Cipru şi Franţa (Pro B). Stagiunea precedentă Sljivancanin a petrecut-o la KK Borac din Serbia, acolo unde a semnat în luna decembrie a anului 2013 evoluând 9 meciuri şi reuşind medii de 8.1 puncte, 2.3 recuperări şi 1.7 pase decisive.

Se pare că urşii au trecut peste perioada neagră de anul trecut, atunci când s-au confruntat cu mai multe probleme financiare ce i-au forţat să renunţe la mai mulţi jucători străini. Astfel campania de transferuri este în toi la Timba Timişoara, cel mai probabil în săptămânile ce urmează vor fi făcute cunoscute numele altor sportivi ce vor petrege sezonul 2014-2015 alături de Bogdan Murărescu.

1 comentariu la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    wow
    Jucator de EuroLiga, campion in Germania...jucator la nationala...acum nu stiu toate statisticile dar nu ar trebui sa fie scump astfel de jucator? L-au mai luat ei candva pe Denham Brown (draftat in NBA)...Oricum, speram la un campionat tare anul acesta!

    cu 9 ani în urmă (07.07.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!