Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladenovic revine la BC Mureș

Adrian Micinic

Adrian Micinic
19.06.2013

 

Aleksandar Mladenovic a revenit la BC Mureș, informează site-ul oficial al ardelenilor. Pivotul ex-iugoslav care a evoluat în sezonul 2012/13 la Gaz Metan Mediaș a semnat un acord cu formația vicecampioană.

În vârstă de 28 ani, Mladenovic măsoară 2.07 metri și cântărește 116 kilograme. El evoluează pe poziția 5 și va face pereche cu Dan Păltinișanu.

Pe parcursul ediției de campionat 2012/13. Mladenovic a avut medii de 9.9 puncte, 5.2 recuperări, 0.7 pase decisive și 0.9 intercepții cu 1.8 posesii pierdute în 20 minute pe meci pentru 11.6 la eficiență.

În sezonul 2010/11, petrecut la Târgu-Mureș, Mladenovic a avut statistici mai bune, dar a beneficiat și de minute mai importante de joc. El a bifat 13.3 puncte, 6.3 recuperări, 1.7 intercepții și 1.0 capace pentru 14.2 la eficiență în 35:14 minute pe parchet.

Mladenovic a jucat în sezonul 2011/12 în Polonia. El este considerat un jucător deosebit de talentat și cu o tehnică clasică de pivot, respectiv cu procedee pentru poziția 5.

Acesta este cel de-al doilea transfer al ardelenilor după Goran Martinic. De aemenea, BC Mureș a anunțat prelungirea contractelor pentru Vaidotas Peciukas, Dan Păltinișanu, respectiv Andrija Ciric. Prin această legitimare e foarte probabil ca Ousmane Barro să nu mai revină la Târgu-Mureș.

Foto: fibaeurope.com 

3 comentarii la aceasta stire:
  • c-ta :

    ok
    urmeaza mandache,gutoaia si inca 2 straini ca sa fie lotul de 10,ok,abia astept sa-l vad pe sekulovic daca stie sa faca rotatiile jucatorilor,pt. ca e usor cu 6-7 juc, cate 30-35 min ...martinic spre exemplu. vedem.

    cu 10 ani în urmă (19.06.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @c-ta
    Nu trebuie sa iti faci griji, Sekulovic stie ce are de facut, sa aiba numai jucatori capabili. In campionat am avut tot timpul rotatii de 7-9 jucatori daca nu erau accidentari.

    cu 10 ani în urmă (19.06.2013) Raspunde
  • ti_grrr :

    Sasha
    publicul muresean l-a apreciat intotdeauna pe Mladenovic...super ca revine la Tg Mures.Acum mai lipseste Mandache si este totul in grafic :)

    cu 10 ani în urmă (19.06.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!