Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Muhamed Pasalic: „Nu avem altă soluție decât să învingem sâmbătă”

Paul Olar

Paul Olar
27.11.2015

U-Banca Transilvania își măsoară forțele sâmbătă, 28 noiembrie, cu SCM U Craiova. Duelul demarează la ora 19:00, contând pentru etapa cu numărul X.

Muhamed Pasalic, fundașul clujenilor, conștientizează situația dificilă în care se află echipa sa. Prin urmare, ex-iugoslavul afirmă că un succes este absolut vital.

„După meciul de la Galaţi nu avem altă posibilitate, altă soluție, decât să învingem sâmbătă, acasă, pe Craiova. Sperăm ca, începând de la acest meci, să mergem în direcţia bună. Ne-am pregătit bine toată săptămâna, am avut antrenamente grele, intense şi sunt convins, că vom fi pregătiţi sută la sută pentru partidă. Îmi doresc ca fanii să vină în număr cât mai mare la sală pentru a ne susţine şi sunt convins că împreună vom câştiga acest meci”, a precizat Pasalic, conform u-bt.ro.

Deși U-BT a suferit un eșec neașteptat în etapa precedentă, bosniacul afirmă că atmosfera din vestiar se află la parametrii normali.

„Atmosfera la echipă este normală, ne înţelegem bine. După meciul de la Galaţi am vorbim mult unii cu alții, am vorbit despre ce trebuie să facem pentru a ne îmbunătăţi jocul. Eu sunt convins că vom găsi calea spre succes. După cum spunea şi antrenorul, muncim bine la antrenamente şi sunt convins că rezultatele nu vor întârzia să apară. Sunt ferm convins că toată această muncă intensă în final va da roade. Sigur, după ultimul meci, nu te simţi prea bine, moralul este puţin jos, dar asta este viaţa, trebuie să te ridici, nu poţi rămâne acolo, jos", a declarat Muhamed, conform sursei amintite anterior.

*Foto: Arman Noemi/ noemiadrienn.wordpress.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!