Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Muhamed Pasalic se află pe lista accidentaților de la CSM CSU Oradea

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
03.12.2016

Muahmed Pasalic a trecut și el pe lista accidentaților lui CSM CSU Oradea. Jucătorul bosniac nu a făcut deplasarea la Galați acuzând dureri în zona inghinală.

După cum anunță site-ul oficial al orădenilor, Pasalic s-a confruntat cu dureri asemănătoare și în presezon, dar atunci a reușit să treacă peste aceste. Acum fundașul are nevoie de o perioadă de refacere și va lipsi cel puțin la următoarele două partide ale campioanei României.

În acest sezon, Pasalic a avut cifre de 10.2 puncte, 2.1 pase decisive și 1.0 recuperări în Liga Națională, în timp ce în Basketball Champions League a acumulat în medie pe meci 10.0 puncte, 2.3 pase decisive și 1.5 recuperări.

Muhamed Pasalic se alătură pe lista accidentaților altor doi jucători importanți ai Oradei. Sean Barnette și Titus Nicoară nu au făcut nici ei deplasarea pentru meciul de la Galați, respectiv pentru cel de la Izmir cu Pinar Karsiyaka.

16 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    adrian.or
    Clubul intr-un picior ni se spune. Curios cum suntem cam singura echipa decimata de accidentari care nu a jucat un meci in formula completa.

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Greu
    E din ce in ce mai greu. E clar ca vom avea un final de an greu. Chiar si meciul de la Galati se anunta dificil. E clar ca pt a face fata la ritmul actul de jocuri atat Oradea xat si Clujul ar fi avut nevoie de mai multi jucatori. Oradea are 3 accidentati, Clujul are 2. Stiu ca si cei din NBA sau Euroliga au tot 2 picioare dar m-am uitat joi la Fener-Real. Realul are 14 jucatori in lot dintre care doar 4 sau 5 sunt spanioli. Oricare din cei 14 pot intra oricand pe teren fara sa se vada diferente majore. In aceste conditii cum sa faci comparatii. Noi suntem nevoiti sa jucam cu 4 din cei 5 straini minim 25-30 min pe meci. Cand intervin si deplasari lungi e si mai greu. In Euroliga sau in NBA au deplasari de cateva ore pt ca filosesc doar avionul. Noi acum traversam toata tara, jucam cu Galatiul, ne deplasam la Bucuresti sa luam avionul la Izmir, jucam cu Pinar, ne intoarcem la Bucuresti sa luam un nou avion catre Oradea si tb pregatit meciul cu Sibiul. Recuperarea si pregatirea pt adversar cand o faci?

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Accidentari
    Apropo de meciul respectiv Fener are si ea 2 accidentati de ceva vreme : Bogdanovici si Antic. Sunt 2 jucatori de baza dar la ce lit are nu se vede diferenta. Aici e problema ca la noi se vede imediat.
    Vestea buna e ca Titus e refacut. Probabil nu s-a vrut fortarea sa on aceste 2 meciuri dar cu Sibiul va juca. De asemenea cred ca si Pasalic va fi apt cu Sibiul. Avea problene din prima repriza si a jucat pana la final cu italienii, deci cred ca e ceva usor. La Barnette in schimb r clar ca sub o luna nu intra in discutie sa revina.

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea corleone :

    Titus
    Stii cumva ce probleme a avut? Nu am vazut informare oficiala legata de detaliile accidentarii sale.

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    Titus
    A avut un henatom pe muschi de la o lovitura. Initial nu parea nimic grav dar a foat pana la urma o leziune usoara si a trebuit sa ia o pauza ca sa se refaca. Cred ca putea juca si azi dara asa cum spuneam nu cred ca au mai vrut sa riste o recidiva.

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • CSM CSU Oradea corleone:

      Thanks
      Merci mult pentru informatie.

      cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    !
    Sezon mult prea aglomerat si accidentarile pentru echipele care joaca dupa sistemul asta vor creste ca numar!

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca zol21:

      cj
      Si noi avem nevoie de cel putin un transfer (jucator strain)

      cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Fraților, da' cârcotași sunteți. Sere și Achim au făcut din rahat bici, pe deasupra mai și pocnește, iar voi nu știți decât să câștigi ba împotriva calității lotului, ba împotriva echipei medicale, a arbitrilor, a federației că a legiferat chestia cu 5 străini etc. Mai aveți a contesta galaxia "Calea lactee"! Serios, bucuraţi-vă de echipa asta frumoasă, alții bagă bani frumoși în echipă și stau cu dinții la gard deoarece nu pupă Ligă Campionilor!

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ..
      Să cârcotiţi în loc de câștigi

      cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    oradea
    Și accidentările
    Nu e primul an în care Oradea e decimată de accidentări. Și nu se poate pune totul în seama programului. Cred ca acolo problema e la recuperare/program recuperator/profesionalism (în recuperare)

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mitupower :

    @razvan
    Ce usor e sa critici ! FOARTE....

    cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      adrian.or
      Da, problema e ca nu suntem multumiti cu un bici din rahat, vrem sa fie un bici mai rezistent facut cu profesionalism. Mai ales ca suntem "campioni"

      cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • CSM CSU Oradea mitupower:

      @carcotasii CSM-ului
      Sunt pe acest site niste cunoscatori ai fenomenului baschetbalist de sta mîtza in coada !
      Cred ca au jucat bschet la nivel de Euroliga de isi permit sa ia asa la rost activitatea echipei CSM Oradea .
      Sunt curios cum naiba echipa asta de amatori a luat dracului Campionatul Romaniei ?

      cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • CSM CSU Oradea adrian.or:

      Adrian.or
      Cateodata si eu, sincer.

      cu 7 ani în urmă (03.12.2016)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Nu e critica
      E doar o constatare. Dacă voi ăsta înțelegeți, e problema voastră. Eu as vrea sa nu mai aveți atâția accidentați - și când ai mai mult de 3 an de an și doar tu ai atatia, eu cred ca altundeva e problema, nu la nr de meciuri
      Și nu are legătură nici cu performanta - ceea ce face Achim e de apreciat

      cu 7 ani în urmă (04.12.2016)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!