Stiri

NBA: Cleanthony Early, împuşcat în genunchi şi jefuit la ieşirea dintr-un club de striptease

Eduard Popa

Eduard Popa
30.12.2015

cleanthony_early_impuscat_genunchi

Extrema celor de la New Yotk Knicks, Cleanthony Early, a fost împuşcat în genunchi miercuri dimineaţa într-un jaf armat în care i-au fost furate bijuteriile, inclusiv o proteză dentară din aur, informează surse din cadrul poliţiei newyorkeze, pentru New York Daily.

Early a fost atacat de 6 persoane cu măşti de schi pe faţă, la puţin timp după ce a părăsit un club de striptease din Queens împreună cu prietena lui, în jurul orei 4:15, relatează surse pentru Daily News. Cuplul folosea un taxi Uber şi se întorcea spre casa sportivului, la câteva ore după ce New York Knicks învinsese Detroit Pistons, scor 109-97, la Madison Square Garden.

Între 4 şi 6 mascaţi au intrat peste maşina în care se afla baschetbalistul, unul dintre împuşcându-l în geneunchiul drept, acelaşi la care Early a fost operat sezonul trecut. Hoţii au furat două lanţuri de aur, Iphone-ul 6, toţi banii jucătorului şi chiar şi proteza dentară de aur a lui Early.După aceea au fugit la adăpostul nopţii în cartierul industrial.

Accesoriul dentar a fost găsit pe stradă, la câteva zeci de metri mai departe de locul accidentului, împreună cu un cartuş folosit. Un martor a spus că Early era întins pe jos în mijlocul bulevardului Maurice din Brooklyn şi înjura: "A fost o nebunie în miezul nopţii... L-am auzit cum ţipa. Părea avea dureri mari. Începuse să înjure", a declarat un martor.

Deocamdată poliţia newyorkeză nu a reţinut niciun suspect. Accidentarea nu i-a pus viaţa în pericol baschetbalistului, Early fiind transportat la Elmhurst Hospital în condiţie stabilă. Acesta a sunat-o pe mama sa după accident, care a confirmat pentru presă că este în regulă.  

Născut în Bronx, Cleanthony Early a fost draftat în 2014 după ce a jucat pentru Wichita State. Early a jucat în acest sezon în numai 10 meciuri, având o medie de mai puţin de un punct pe meci şi 4 minute pe întâlnire. În sezonul de debut, extrema a avut probleme cu acelaşi genunchi drept, pe care l-a avut operat şi a lipsit două luni de zile.

New York Knicks a emis un comunicat de presă prin care a informat că ştiu de situaţia lui Early şi se bucură de faptul că nu se află într-o situaţie care să îi pericliteze viaţa.  

Cleanthony Early este al doilea jucător al celor de la Knicks care a fost jefuit în acest lună. Două femei i-au furat coechipierului Derrick Williams, la începutul acestei luni, bijuterii în valoare de peste 700.000 de dolari.  

*foto: bleacherreport

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!