Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nemanja Maric: "Aveam nevoie de această victorie"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
10.12.2013

Maric

Într-un interviu acordat site-ului nostru, Nemanja Maric a vorbit despre victoria obţinută de craioveni cu BCM U Piteşti, în etapa a 11-a a LNBM, scor 71-60.

A fost un meci greu. Ambele echipe aveau nevoie de această victorie, în special noi, deoarece jucam acasă şi nu ne puteam permite să pierdem. În meci a fost acea intensitate pe care o simţi atunci când joci în meciurile din play-off. Am avut doi jucători care au fost foarte inspiraţi pe plan ofensiv şi astfel au reuşit să facă echipa să câştige. Am înscris când am avut nevoie şi ne-am oprit când a trebuit. Într-un asemenea meci, una sau două posesii pot face diferenţa. 

Maric a terminat meciul cu 2 recuperări, 3 pase decisive, o intercepţie şi 2 posesii pierdute. Baschetbalistu sârb are medii stagionale de 7.1 puncte, 3.3 recuperări, 3.4 pase decisive, o intercepţie şi 2.8 posesii pierdute, cu un indice de 5.4 la eficienţă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!