Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Am fost la o singură aruncare de victorie, motiv pentru care îmi felicit jucătorii”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.11.2016

BC SCM Timișoara a pierdut la limită partida disputată în etapa a 8-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin pe terenul campioanei, CSM CSU Oradea. Antrenorul bănățenilor s-a declarat mulțumit la final de faptul că elevii săi au fost la o aruncare de a câștiga meciul. Tehnicianul spune că își dorește ca echipa sa să-și revină după al doilea eșec la limită suferit în deplasare:

“La un moment dat am evoluat cu doi jucători de poziția 5, din pricina eliminărilor. Nici nu știam ce să jucăm deoarece nu mai aveam variante pe bancă. Și așa, am fost la o singură aruncare de victorie, motiv pentru care îmi felicit jucătorii. Am avut șansa să câștigăm meciul, dar am pierdut posesia mingii în acele ultime opt  secunde,  în ciuda faptului că aveam doi fundași pe teren. Totuși, este într-un fel de înțeles, deoarece jucătorii erau extenuați în ultimele cinci minute. A trebuit să recurg la tot felul de schimbări, ca să reziste până la final. 

Cu această abordare, nu pot să nu fiu mulțumit de băieți. Am întâlnit un adversar redutabil și am avut șansa de a învinge în această sală fenomenală, în care îmi face plăcere să fiu prezent. Sper ca data viitoare să obținem victoria, pentru că este a doua oară când pierdem în acest fel, după jocul de la Tg. Mureș. Nu ne va fi ușor să ne revenim după aceste eșecuri, dar este datoria noastră să luptăm pe mai departe”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!