Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Am luptat, am ajuns la o singură posesie, dar asta a fost”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.01.2016

Nenad Mandic, noul antrenor al lui BC Timișoara, a vorbit la finalul jocului cu BC Mureș despre înfrângerea suferită la mustață, 92-88, chiar în junglă. Antrenorul sârb s-a declarat mulțumit de evoluția elevilor săi în ciuda rezultatului negativ. Nenad Mandic spune că ultimele trei transferuri operat de echipa de be Bega conferă potențial acestei grupări:

„Poate este pentru prima oară în cariera mea de antrenor, când sunt mulţumit şi după o înfrîngere. Ne-am întâlnit cu băieţii acum trei zile, am făcut o muncă excelentă, dar s-a văzut că o dată cu sosirea celor trei jucători avem potenţial, dar încă avem mult de muncă. Am luptat, am ajuns la o singură posesie, dar asta a fost. Mureşenii au aruncat extraordinar de la distanţă, şi nu din aruncări deschise, ci din unele chiar foarte dificile. Rotaţia nu ne-a ajutat fiindcă avem doar doi jucători români.”

foto: Csaba Toth

2 comentarii la aceasta stire:
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    aruncarile de 3 puncte ale Muresului
    Domnu' Mandici, no offence, dar daca muresenii au aruncat extraordinar de la distanta atunci timisorenii cum au aruncat de 3 puncte? Nu de alta dar daca ne uitam in statistici Muresul a bagat 14 treite din 27 de incercari iar Timisoara a bagat 14 din 29! Big difference nu-i asa? Daca taceai filozof ramaneai. Meciul a fost foarte disputat, statisitcile atestand acesta situatie. Muresul a castigat datorita bancii mai lungi si a plusului de coeziune si experienta, atat. Timisoara are o echipa cu potential, ramane de vazut daca vor avea prestatii la fel de solide si in urmatoarele meciuri deoarece fiecare meci conteaza. PS In prima jumatate a meciului arbitrii au cam inchis ochii la apararea extrem de agresiva care trecea unori de limita faultului, abia in a doua jumatate au inceput sa sanctioneze duritatile mai ales ca timisoernii vazand maniera de arbitraj destul de partinitor cu ei au sarit si mai tare peste cal.

    cu 8 ani în urmă (20.01.2016) Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    @oldboy
    A completat declaratia cu precizarea ca multe aruncari de la distanta au intrat chiar daca jucatorul era in pozitie dificila sau cu om pe el. Dar asta e deja ceva obisnuit in special la Martinic, care parca arunca mai bine cand aruncarea e contestata decat atunci cand are aruncare deschisa.

    cu 8 ani în urmă (21.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!