Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Noi am încercat să ne pregătim psihic şi sper să fim concentraţi pentru acest meci”

Valentin Todea

Valentin Todea
03.03.2016

Alb-violeții au șansa să câștige al doilea meci la rând în fața terierilor, cu ocazia disputei de mâine seară de pe Bega. Înaintea acestei partide, antrenorul bănățenilor, Nenad Mandic, a declarat următoarele pentru bctimisoara.ro:

„Ne aşteaptă un meci greu, pentru că Dinamo practică un baschet bun. Bucureştenii au un lot echilibrat cu jucători valoroşi atât sub panou, cât şi în aruncările de la distanţă. În precedenta întâlnire directă, am reuşit să le blocăm jucătorii înalţi, dar să vedem cum vor sta lucrurile vineri seara. Îi au pe Sutalo, care a jucat extraordinar în ultimele cinci-şase partide, pe Marinov, care poate evolua oriunde între poziţiile 1 şi 4, şi baschetbalişti puternici sub panou. Noi am încercat să ne pregătim psihic şi sper să fim concentraţi pentru acest meci.

Dinamo va veni hotărâtă să învingă la Timişoara, pentru că are şanse de calificare în play-off. Nu cred că s-au schimbat foarte multe elemente faţă de jocul direct de la începutul lui februarie, doar că s-a acumulat oboseala. Nu sunt foarte mulţumit de modul cum s-au antrenat jucătorii înalţi, ieri, însă într-un fel e de înţeles, pentru că nu avem decât patru baschetbalişti cu talie şi nu pot face înlocuiri la antrenament. Trebuie să reparăm lucrurile şi să mergem înainte.”

*Foto: Sebastian Tataru/ sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!