Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nenad Mandic: „Sper să controlăm ritmul jocului și să ne întoarcem cu o victorie”

Valentin Todea

Valentin Todea
08.03.2016

Alb-violeții au parte de o deplasare pe terenul Energiei în această etapă, meciul având loc mâine, de la ora 17. Antrenorul bănățenilor, Nenad Mandic, a prefațat această întâlnire pentru bctimisoara.ro:

”Energia a jucat precedenta partidă în șase oameni, ceea ce se va întâmpla și acum. Ne așteptăm să se apere în zonă și ne-am pregătit pentru o astfel de defensivă. Și acum o lună, în sezonul regular, am făcut un meci bun, dar am pierdut. Acum, sper să controlăm ritmul jocului și să ne întoarcem cu o victorie din Gorj.”

*Foto: Sebastian Tataru/ sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!